Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova iz trećeg izvlačenja nagradne igre

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i direktor Direkcije za imovinu Srbije, Jovan Vorkapić potpisali su ugovor o poklonu sa dobitnicima stanova u trećem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Sofijom Manojlović iz Pančeva i Goranom Bogdanovićem iz Vlasotinca. Stanovi veličine od oko 52 kvadratna metra su u naselju Braće Jerković - Padina, a uz njih su dodeljene i polise osiguranja imovine.

Ana Brnabić je čestitala dobitnicima nagrada i zahvalila svim građanima koji su učestvovali u nagradnoj igri.

"Sakupljanje računa je važno za građane, privredu i državi jer se tako zajedno borimo protiv sive ekonomije koja iz budžeta Srbije dnevno uzme osam miliona evra", rekla je ministarka.

Podsetila je da je danas poslednji krug izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i da je stiglo više od osam miliona koverata.

Apelovala je na građane da nastave da traže fiskalne račune za plaćenu robu i usluge.

Dobitnica stana Sofija Manojlović je navela da je poslala oko dvadeset koverata i da se nije nadala nagradi jer je bio veliki broj učesnika u nagradnoj igri.

Goran Gogdanović je rekao da je njegova majka slala koverte na njegove ime i da je stan najveća nagrada koju je do sada dobio.

Slanje fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri počelo je 1. februara i uslov je bio da se prikupi 10 računa čija je vrednost najmanje 100 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи