Objavljen konkurs UEPS-a za tradicionalna godišnja priznanja

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima za ostvarene radove u struci tokom 2016. godine.

Ove godine u Udruženju su, na osnovu iskustvenih saznanja sa prethodnih konkursa i sugestija dobijenih od članica, redefinisali kategorije, prilagodivši ih aktuelnim trendovima i potrebama onih koji stvaraju.

Nagrade se dodeljuju u 18 kategorija, sa podkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u protekloj godini. Na osnovu iskustava iz prethodnih godina, koja kazuju da rad u teškim uslovima proizvodi obilje kreativnih rešenja, očekuje se mnoštvo kvalitetnih radova.

Pored nagrada u kategorijama, žiri će ove dodeliti i specijalna priznanja za: najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju, komponovanu muziku, produkciju, a na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu proglasiće se i Agencija i Oglašivač godine.

UEPS dodeljuje i Nagradu za životno delo, prestižno priznanje najboljima od najboljih, za sveukupan profesionalni opus. Među njima su najuglednija imena domaćeg advertajzinga koja zauzimaju počasno mesto u 56 godina dugoj istoriji ovog strukovnog udruženja.

Dodela prestižnih priznanja, (među kojima su Nagrada za životno delo, nagrada Dragan Sakan, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a.

Prijave radova primaju se najkasnije do 2. decembra 2016. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво