Čitaj mi!

Mića Jovanović dao otkaz na Megatrendu

Bivši rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović dao je otkaz na tom univerzitetu. U toku je izbor novog rektora Vladana Kutlešića.

Na zahtev profesora dr Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu, saopštio je Megatrend, a prenosi Tanjug.

U saopštenju je navedeno i da je "u toku procedura izbora prof. dr Vladana Kutlešića za novog rektora".

Savet Megatrend univerziteta usvojio je 14. juna Jovanovićevu ostavku na mesto rektora i razrešio ga dužnosti, pošto je prethodno ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić to tražio od njega.

Verbić je pozvao Jovanovića da podnese ostavku pošto je međunarodna procedura za proveru Jovanovićevog doktorata pokazala da zvanje doktora nauka nije stekao na Londonskoj školi ekonomije (London School of Economics), kako je Jovanović tvrdio.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 19. jun 2014, 07:41) - D. Maksimovic [neregistrovani]

Puj pike

Ostavka i nikome nista. Hoce li bar ova drzava da mu sudi za prevaru, za obmanjivanje javnosti i slicno. Nisam pravnik, ali kao gradjanin zajedno sa ostalima vama placamo drzavne tuzioce i policiju da se bave time!

(četvrtak, 19. jun 2014, 07:03) - anonymous [neregistrovani]

e

boli ga uvo,30 i kusur godina kao fora doktor nauka...moj otac je 1985 odlezo u Padinskoj Skeli 3 meseca sto je jadnik kupio diplomu za osnovnu skolu 1960 pa 85 kad su sa provalili odlepio 3 meseca...ovaj se slepa 30 godina kao doktor nauka i kao nikom nista...i kako ti sad kao student ides kod njega da zavrsavas studije,kod prevaranta ako ce mo gledati realno jel...

(sreda, 18. jun 2014, 21:49) - anonymous [neregistrovani]

Bas

ga briga mnogo se potresao sad ce samo drugi da radi ono sto mu sef kaze covek je gazda.

(sreda, 18. jun 2014, 20:49) - Мирослав. Краг. [neregistrovani]

Једино логично

Био је прилично неубедљив бранећи свој докторат, тако да је ово најбоље решење... жали Боже изгубљено време... до следећег доктора.