Читај ми!

Rudari iz Zajače ponovo blokirali put

Ponovo blokiran magistralni put Loznica-Šabac, u mestu Lipnički Šor. Rudari iz Zajače traže da im se obrati neko od nadležnih.

Nezadovoljni radnici rudnika i topionice "Zajača", koji traže isplatu najmanje tri plate, overu zdravstvenih knjižica i povezivanje radnog staža, ponovo su blokirali magistralni put Loznica-Šabac, u mestu Lipnički Šor.

Put je blokiran u osam sati i prema najavama predsednika štrajkača Dragana Pantića tako će ostati dok im se neko od nadležnih ne obrati, odnosno 24 časa.

Radnici u Rudnicima i topionici Zajača, koji posluju u okviru koncerna "Farmakom", počeli su štrajk uz poštovanje minimuma procesa rada 28. januara, najpre u krugu fabrike, a kasnije i ispred upravne zgrade firme u Loznici.

Rudnike i topionicu "Zajača", u kojima trenutno radi 330 radnika, kupio je 28. februara 2006. godine vlasnik koncerna "Farmakom" Miroslav Bogićević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво