Читај ми!

Vučić: Biće ukinuta TV pretplata

Televizijska pretplata će, kao što sam i obećao građanima Srbije, biti ukinuta, rekao poptredsednik Vlade Aleksandar Vučić. To je naša obaveza od koje nećemo odustati, ističe Vučić.

Prvi protpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će televizijska pretplata biti ukinuta.

"Televizijska pretplata, kao što sam i obećao građanima Srbije, biće ukinuta, jer ja ne pripadam onom tipu ljudi koji je 12 godina obmanjivao građane Srbije i bavio se samo marketinškim trikovima. To je naša obaveza od koje nećemo odustati", napisao je Vučić na Tviteru.

Dnevni list Danas preneo je u četvrtak da država u budžetu nema dovoljno sredstava za javne servise, zbog čega nije isključena mogućnost da televizijska pretplata ostane.

Utvrđeno je da je za finansiranje Radio-televizije Srbije godišnje iz budžeta potrebno izdvajati 60 miliona evra, dok je za Radio-televiziju Vojvodine to suma od 20 miliona evra, piše taj list.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво