Čitaj mi!

Novi park na Velikom ratnom ostrvu

Na "Dan Dunava", Veliko ratno ostrvo postalo je bogatije za još jedan park. Na uređenju je radilo je preko 100 volontera kompanije "Loreal Balkan", koji su, uz podršku radnika "Zelenila", posadili 42 nova stabla, ofarbali amfiteatar, očistili delove ostrva i uredili plažu Lido.

Veliko ratno ostrvo danas je, na "Dan Dunava", postalo bogatije za još jedan park, saopšteno je iz preduzeća "Zelenilo Beograd".

Na uređenju parka radilo je preko 100 volontera kompanije "Loreal Balkan", koji su, uz podršku radnika "Zelenila", posadili 42 nova stabla, ofarbali amfiteatar, očistili delove ostrva i uredili plažu Lido.

"Kao preduzeće koje je odgovorno za uređenje i održavanje zelenih površina uvek izlazimo u susret svim inicijativama koje doprinose očuvanju životne sredine i podizanju ekološke svesti građana. Današnja akcija nosi poruku da vodimo računa o svakom kutku naše planete, a pre svega da vodimo računa kakvu planetu ostavljamo našim potomcima", rekao je generalni direktor preduzeća "Zelenilo Beograd" Radovan Draškić.

Aktivnosti su organizovane povodom "Dana građanstva", koji kompanija "Loreal Balkan" organizuje širom sveta u junu svake godine.

U saopštenju se dodaje da je današnja volonterska akcija još jedan primer uspešne saradnje preduzeća "Zelenilo Beograd" sa društveno odgovornim kompanijama, kao i značaja inicijativa u sklopu kojih zaposleni posvećuju vreme projektima očuvanja životne sredine i konkretno doprinose lokalnim zajednicama u kojima posluju.

broj komentara 0 pošalji komentar