Читај ми!

Pupovac odgovorio Milanoviću: Pametuje o stvarima o kojima pametan čovek ćuti

Predsednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac kritikovao je izjavu predsednika Zorana Milanovića o Srebrenici. "Čuli smo njegove izjave i u Jasenovcu, čovjek se naprosto igra, pametuje o stvarima nad kojima pametan čovjek šuti", rekao je Pupovac.

Milorad Pupovac je izjavio da Zoran Milanović "ne zna kako se čuva dostojanstvo zemlje, nacije i ono što mu je sveta dužnost, a to je stabilan ustavan poredak, mir u zemlji, tolerancija, odsustvo vrijeđanja i mržnje u zemlji".

Pupovac je na konferenciji rekao da Zorana Milanovića ne smatra predsednikom.

"Za mene je to mjesto prazno. Tamo se uselio netko tko ne zna kako se ponaša predsjednik, kako se čuva dostojanstvo zemlje, nacije i ono što mu je sveta dužnost, a to je stabilan ustavni poredak, mir u zemlji, tolerancija, odsustvo vrijeđanja i mržnje u zemlji. Takvog predsjednika mi ovoga trenutka nemamo", rekao je Pupovac.

U vezi sa Milanovićevim izjavama o Srebrenici, Pupovac kaže: "Čuli smo njegove izjave i u Jasenovcu, čovek se naprosto igra, pametuje o stvarima nad kojima pametan čovek šuti".   

Milanović je juče izjavio da "Pupovac usred Sabora drži lekcije".

"To radi samo zato što je kupljen da diže ruke, primjerice za Hrvoj Šipek. Nemoralan je onaj tko to tolerira, a to je Plenković. On mi kaže, veliki državnik, da bi trebao biti pametniji. Razmišljam i imam stav. Nitko mi neće začepiti usta, govorimo o stvarima koje nas opterećuju, borit ću se protiv manipulatora i sitnih duša, jedino im je zajedničko da vole parazitirati, a to su ovi iz Sarajeva i Pupovac. On je kao džuboks, koliko ubaciš kovanica, toliko i dobiješ", rekao je Milanović.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво