Читај ми!

Podgorica, saslušana državljanka Srbije zbog pokušaja da namami decu u taksi

Državljanka Srbije osumnjičena da je juče vozeći se taksijem kroz Podgoricu, zaustavljala automobil na autobuskim stajalištima i tražila od dece da uđu u taksi, saslušana je nakon privođenja u Centar bezbednosti Podgorica, potvrđeno je portalu RTCG iz Uprave policije.

Budvanska policija privela je sinoć državljanku Srbije koja je, prema navodima izvora iz policije, kako prenosi RTCG pronađena u tom gradu u društvu muškarca.

"U pitanju je državljanka Srbije, a postupalo se po operativnim podacima da se u Budvi nalazi žena koja je vozeći se taksijem kroz Podgoricu tražila da vozač staje na autobuskim stajalištima, kako bi ona tražila od djece da uđu u taksi. Ta osoba je juče popodne došla u Budvu, nakon čega je budvanska policija, postupajući po molbi kolega iz Podgorice, reagovala i privela tu osobu", naveo je izvor portala RTCG-a.

Roditelji u prijavi navode da su dve nepoznate osobe pokušavale da namame dve devojčice i jednog dečaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu deca čekala prevoz do škola.

Policija je pogledala snimke nadzornih kamera s mesta događaja i uzela izjave očevidaca.

"Za sad, indicije govore da u činjeničnom opisu ovoga djela nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice", saopštio je Darko Milonjić iz CB Podgorica u Dnevniku TVCG.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво