Читај ми!

Sutra sednica Saveta bezbednosti o situaciji u BiH

Sednica Saveta bezbednosti UN o situaciji u BiH biće održana sutra, navodi se u kalendaru objavljenom na internet stranici svetske organizacija.

Tokom sednice trebalo bi da bude razmatran poslednji izveštaj OHR-a i produženje misije Altea. Za sada nije navedena satnica početka sutrašnje sednice.

Mandat misije Altea ističe u petak, 5. novembra. Sednica Saveta bezbednosti UN o stanju u BiH prvobitno je bila najavljena za danas, ali je odložena.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je ranije da u Savetu bezbjednosti UN neće biti usvojen izveštaj Kristijana Šmita o situaciji u BiH, koji je, kako je ocenio, "propagandni pamflet napisan u korist muslimana i vrvi od izmišljotina, podmetanja krivice i nedorečenosti".

Za sednicu Saveta bezbednosti Vlada Republike Srpske uputila je 26. izveštaj u kojem se navodi da Srpska u potpunosti poštuje suverenitet, teritorijalni integritet i ustavni poredak BiH, ali i da insistira da drugi u BiH i u inostranstvu poštuju i sprovode slovo Dejtonskog sporazuma.

Izveštaj se odnosi na period maj–oktobar.

уторак, 21. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара