Читај ми!

Zdravko Krivokapić početkom novembra u zvaničnoj poseti Srbiji

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić boraviće u zvaničnoj poseti Srbiji 2. i 3. novembra ove godine, prenose crnogorski mediji.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić dolazi u posetu Srbiji na poziv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, pišu crnogorski mediji.

Na sednici Vlade Crne Gore utvrđena je platforma za zvaničnu posetu, tokom koje su planirani susreti sa najvišim državnim zvaničnicima Srbije.

"Zvanična poseta predsednika Vlade biće u funkciji jačanja bilateralnih odnosa, kao i unapređenja političkog dijaloga i ukupne saradnje. Poseta predstavlja i priliku da se istakne važnost stabilnog i sigurnog regiona, kao i značaj njegove jače integracije kroz mehanizam Berlinskog procesa, kojim se učvršćuje evropska perspektiva Zapadnog Balkana", navedeno je u dokumentu.

Najavljeno je i da će poseta biti odlična prilika za razgovor o modelima usmerenim na prevazilaženje zdravstvenih, ekonomskih i drugih izazova uslovljenih pandemijom koronavirusa sa kojima se dve države suočavaju.

U Krivokapićevoj delegaciji biće i njegovi savetnici Vanja Radević, Ivan Šikmanović i Nikola Zečević, kao i Ana Ražnatović, otpravnik poslova u Ambasadi Crne Gore u Srbiji i Ivana Malović, šefica kabineta premijera.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара