Читај ми!

Krivokapić: Ekspertska vlada najbolji model za demokratsku tranziciju

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da je ekspertska vlada najbolji model za vođenje reformi i za demokratsku tranziciju. "Vlada ostaje privržena sporazumu koji su tri koaliciona lidera potpisala nakon 30. avgusta", istakao je Krivokapić.

Zdravko Krivokapić objavio je na Tviteru da je stava da je ekspertska vlada najbolji model za vođenje reformi i demokratske tranzicije, dodajući da to ne znači da eksperti u Vladi ne mogu biti predloženi od strane političkih partija.

"Raduje me što se u okviru parlamentarne većine pokrenuo dijalog koji će rezultirati boljitkom za sve crnogorske građane i bržom integracijom naše zemlje u EU", dodao je Krivokapić.

Kaže da će "pažljivo razmotriti sve nove inicijative i predloge za unapređenje rada Vlade, koje su došle i koje budu dolazile od predstavnika parlamentarne većine i iza koga stoji najmanje 41 poslanik".

"Vlada ostaje privržena sporazumu koji su tri koaliciona lidera potpisala nakon 30. avgusta, ali i borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, te vladavini prava, koja podrazumijeva hitne i neodložne promjene u pravosuđu i tužilaštvu", zaključio je Zdravko Krivokapić.

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара