Читај ми!

Zbog nereda na Cetinju prekršajne prijave protiv još 10 osoba

Crnogorska Uprava policije identifikovala je i podnela prekršajne prijave protiv još sedam osoba koje su 4. i 5. septembra na Cetinju na neprijavljenom javnom okupljanju narušavale javni red i mir, kao i tri osobe koje su 12. septembra na neprijavljenom okupljanju uklonile zaštitnu ogradu, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici crnogorske policije su identifikovali sedam osoba koje su narušavale javni red i mir na Cetinju 4. i 5. septembra tako što su uklonile zaštitnu ogradu i kamenicama i raznim drugim predmetima gađali policajce.

Ove osobe su se oglušile o izdata upozorenja i naređenja pripadnika policije i nastavila sa izazivanjem nereda.

Cetinjska policija je protiv P. M. (34), J. D. (48), R. Č. (47), I. Đ. (58), B. G. (39), J. V. (64) i D. V. (34) svi iz Cetinja, podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Osim toga, identifikovane su osobe koje su na neprijavljenom javnom okupljanju 12. septembra na Cetinju fizički uklonile zaštitnu ogradu.

Protiv M. G. (38), R. V. (30) i B. Đ. (31) iz Cetinja, policija je takođe podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Pored navedenog broja, policija je identifikovala još 57 osoba koje su učestvovale u neredima na Cetinju i u toku su policijsko-tužilačke mere i radnje.

Protiv četiri osobe su već podnete krivične prijave, protiv tri prekršajne prijave, a za 12 osoba su izdati prekršajni nalozi.

Iz crnogorske Uprave policije ističu da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastavljaju aktivnosti na identifikaciji počinilaca prekršaja i krivičnih dela izvršenih na neprijavljenim javnim okupljanima na Cetinju.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво