Читај ми!

Nema više vozikanja, Stanivuković uzeo ključeve svih službenih automobila

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je danas zvanično preuzeo tu funkciju, objavio je jedan od svojih prvih poteza po dolasku na vlast.

Draško Stanivuković je, po preuzimanju funkcije gradonačelnika grada na Vrbasu, naložio da se svi ključevi od preko 50 službenih automobila vrate u prostorije Kabineta gradonačelnika, objavljeno je na Instagramu.

"Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao što je to do sada bio slučaj. Preko 70 odsto službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena. Donijećemo Odluku da svi službeni automobili moraju biti obilježeni i ona je spremna, a spreman je i novi Pravilnik o upotrebi ovih vozila", istakao je Stanivuković.

Dodao je da postoje i automobili u vrednosti od preko 100.000 konvertibilnih maraka (oko 50.000 evra), koji će, kako je najavio, biti prodati "jer za građane Banje Luke postoje prioritetnije stvari".

Istakao je da se rasipničkom ponašanju mora stati na kraj: "Ovo je samo prvi korak u tom naumu, večeras donosimo još niz odluka".

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво