Veljović: Pojedinci i grupe planiraju incidente na dan izbora u Crnoj Gori

Direktor Uprave crnogorske policije Veselin Veljović upozorio je da pojedinci i grupe planiraju izazivanje incidenata i nemira na dan parlamentarnih izbora u toj državi, i istakao da će policija odlučno i odgovorno postupati.

Veselin Veljović je rekao da policija raspolaže operativnim podacima da pojedinci i grupe planiraju izazivanje incidenata i nemira na sam dan parlamentarnih izbora.

"Naša saznanja ukazuju da ova lica preko društvenih mreža i drugih kanala zagovaraju da tokom glasanja i nakon zatvaranja biračkih mjesta građani izađu na ulice, izazivaju nemire i narušavaju javni red", istakao je Veljović.

Naglasio je da će policija u svim gradovima odlučno i odgovorno postupati, a oni, kako je rekao, koji budu pokušali ispoljiti destruktivno i ekstremno ponašanje, izazivati građansku nestabilnost i kršiti zakonske propise biće sprečeni i snosiće odgovornost.

"Pozivam građane da svi zajedno podijelimo odgovornost i sačuvamo građanske i civilizacijske vrijednosti društvene zajednice kao zajedničko dobro i interes svakog pojedinca i porodice", poručio je Veselin Veljović, direktor Uprave policije Crne Gore.

уторак, 21. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара