Prijave protiv 23 osobe zbog auto-litija u Nikšiću

Nikšićka policija prekršajno je procesuirala 23 osobe zbog organizovanih auto-litija ulicama tog grada. U auto-litijama, u nedelju 2. avgusta, učestvovalo je 130 vozila.

Zbog isticanja zastave druge države odgovaraće četiri osobe, tri osobe zbog nedoličnog ponašanja na javnom mestu, dok će jedno lice prekršajno odgovarati zbog omalovažavanja policijskog službenika, saopštila je Uprava policije Crne Gore. 

Kontrolom učesnika organizovane kolone policijski službenici su utvrdili da je šest osoba upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, sedam lica je upravljalo neregistrovanim vozilima a dva lica nisu postupila na propisani znak policijskog službenika, navodi se u saopštenju.

Ovih 15 osoba će odgovarati za prekršaje iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. 

U odnosu na događaj od 26. jula na kojem su se lica u vozilima kroz Nikšić kretala na organizovan način identifikovano je 13 osoba koja su isticala zastave druge države, navodi crnogorska policija.

Zakon o bezbednsti saobraćaja na putevima prekršila su tri lica a policija je oduzela četiri vozila, navodi se u saopštenju.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво