Tijana Ajfon među privedenima u akciji u Bijeljini

U policijskoj akciji u Bijeljini uhapšeno je 16 članova međunarodne kriminalne grupe, među kojima je 14 državljana BiH, državljanin Slovenije i žena koja je državljanin Srbije, rekao je novinarima načelnik bijeljinske Policijske uprave Žarko Ćosić.

Inicijali lica koja su uhapšena sinoć u vikendici u semberskom naselju Suvo Polje su A. G., P. S., Ž. S., R. S., R. D., S. S., S. P., D. P., Z. Ć., V. K., S. M., M. T., E. H., Ž. V., državljani BiH, državljanin Slovenije A. B. i T. M. koja je državljanin Srbije.

Kako RTRS saznaje, uhapšena je Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, rođena 16. jula 1992.godine u Rumi. Ona je osumnjičena za krivično delo navođenje na prostituciju.

Za isto krivično delo sumnjiče se i Saša Petrović, rođena 17. juna 1988. godine u Čačku, Jovana Denić, rođena 16. januara 1993. godine u Nišu i Sofija Gačić, rođena 26. aprila 1993. godine u Novom Sadu, saznaje RTRS.

Prilikom pretresanja objekta, lica i vozila koja koriste ove osobe pronađeno je i privremeno oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina i devet komada medicinskih droga, devet pištolja različitog kalibra i jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 konvertibilnih maraka u raznim valutama.

U toku su konsultacije sa nadležnim tužilaštvom, a uhapšeni se dovode u vezu sa krivičnim delima neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i krivičnog dela navođenje na prostituciju.

Pretresanje je izvršeno s ciljem sprečavanja krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, a u vikendici je zatečeno 35 kriminogenih lica, 26 muškaraca i devet žena.

Akciju su izveli pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, prema naredbi Osnovnog suda u Bijeljini i uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво