Ponovo uhapšeni zbog napada na radnike srpske nacionalnosti u Supetru

Splitska policija saopštila je da je ponovo uhapsila dve osobe koje su učestvovale u napadu na sezonske radnike srpske nacionalnosti u Supetru.

Navodi se da su prikupljeni dokazi da su osumnjičeni mladići učinili krivično delo nasilničko ponašanje u vezi sa delom zločin iz mržnje.

Hrvatska policija je nakon ispitivanja pustila dvojicu mladića koji su osumnjičeni za napad na sezonske radnike u Supetru na Braču, koji se po svemu sudeći dogodio jer su dvojica mladića u napadnutoj grupi bila srpske nacionalnosti. 

broj komentara 4 pošalji komentar
(sreda, 12. jun 2019, 14:21) - anonymous [neregistrovani]

Da dodam samo

Juce se na Facebooku oglasilo i udruzenje Torcida Brac. Ni jednom recju nisu osudili napad, samo su napisali da oni nemaju veze sa napadom..
Medjutim, u komentarima ispod te objave oglasio se i hrvatski vatrogasac kome je polomljen nos dok je pokusavao da pomogne napadnutim mladicima i devojci i izneo je podatak da je jedan od napadaca uhapsen u prostorijama Torcide na Bracu.


Hrvatski vatrogasac kome su polomili nos dok je pokusavao da pomogne napadnutim mladicima i devojci, izjavio je da je jedan od uhapsenih uhapsen u prostorijama Torcide Brač.

(sreda, 12. jun 2019, 08:39) - anonymous [neregistrovani]

Pravda

Pravda uvek pobeduje. Kad Tad Istina izlazi na svetlost dana Pravda je spora Ali Uvek Pobedi... Hravacka Nacija je u velikom Problemu koji Treba Sami sa sobom da Resavaju Svoj Negativnu Energiju Mozak Koji im donese mrznju prema drugim narodima Zivela Srbija i svi narodi svih vera i nacija koji zive u Srbiji

(sreda, 12. jun 2019, 06:32) - anonymous [neregistrovani]

procenili su

Napali su grupu jer su mislili da su svi srpske nacionalnosti.
A uhapšeni su ponovo, jer je incident dobio velike razmere, i jer su ga zvanične vlasti u Hrvatskoj osudile (bar na rečima).
Vlasti su procenile da od njihovog hapšenja mogu imati političke koristi

(sreda, 12. jun 2019, 00:27) - anonymous [neregistrovani]

Поново

Па први пут су их покупили да узму податке и потраже им неки добар посао јер су постали заслужни грађани. Можда у неком министарству или слично. Сада их хапсе јер први пут нису укапирали да су ови повредили и хрватске комшије, за то већ може да падне и нека казна. За повређивање Срба само награда.