Infosrpska: Dragičević zatražio azil u Austriji

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida, zatražio je politički azil u Austriji, naveo je portal Infosrpska pozivajući se na bezbednosne izvore.

Davor Dragičević se nalazi u Hrvatskoj i ne namerava da se vrati u BiH, piše portal Infosrpska.

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je 31. decembra prošle godine potragu za šest lica zbog nereda počinjenih nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe "Pravda za Davida".

Policija je nakon nereda uhapsila nekoliko lica, dok su neki od izgrednika pobegli, a među onima koji su izbegli hapšenje je i Davor Dragičević.

Portal Infosrpska takođe prenosi, pozivajući se na diplomatske izvore, da se Davor Dragičević jedno vreme krio u Ambasadi Velike Britanije u BiH, koja se 1. januara oglasila saopštenjem u kojem tvrdi da se on ne nalazi u toj ambasadi.

broj komentara 6 pošalji komentar
(nedelja, 13. jan 2019, 10:48) - anonymous [neregistrovani]

I onda opet nered

I ukoliko bude dobio azil mozemo ocekivati i u austriji nerede.

(subota, 12. jan 2019, 14:51) - Vesna [neregistrovani]

Komentar

A što je moćna ova Infosrpska. Mora da su u njoj si bivši špijuni, bivše nam države. Sve saznaju prvi, a ostali ih samo citiraju. Da ih pitamo da nam kažu ko to i zašto ubi Davida?

(subota, 12. jan 2019, 14:07) - anonymous [neregistrovani]

Davor

Sramota je kritikovati čoveka koji samo traži pravdu koju institucije njegove države ne mogu da obezbede. I da, naravno da će se skloniti u zemlju u kojoj se zna šta su zakonski propisi. Nema tu nikakve zavere, radi se o truleži društva i urušavanju institucija korupcijom i kriminalom.

(subota, 12. jan 2019, 12:58) - Dr.Top [neregistrovani]

Azil

Dobro smišljeno za dobijanje azila u bogatoj Austriji.

(subota, 12. jan 2019, 12:25) - anonymous [neregistrovani]

Svaka cast gospodinu ali

Sve vijekovni srpski prijatelji, Britanija-Hrvatska-Austrija. Ako je vlast i sudstvo RS za nesto krivo, zasto se utjeha i pravda moraju traziti kod pomenutih?

(subota, 12. jan 2019, 12:20) - anonymous [neregistrovani]

Zalosno sa korisnim

I svo to dizanje grada na noge zbog sanse za azil.