Gost okačio ustašku zastavu

Podneta prekršajna prijava protiv tridesetosmogodišnjeg Zagrepčanina, koji je kao gost na zabavi u kući glavne urednice Informativnog programa HTV Hloverke Novak Srzić, na balkonu kuće okačio ustašku zastavu.

Zagrebačka policija podnela je prekršajnu prijavu protiv 38-ogodišnjeg Zagrepčanina, koji je kao gost na momačkoj zabavi sina glavne urednice Informativnog programa HTV-a Hloverke Novak Srzić, okačio ustašku zastavu na balkonu njene kuće.

Hrvatska zastava, na kojoj je oko grba bilo nacrtano veliko crno latinično slovo "U" a preko zastave crnom bojom ispisano "Torcida", osvanula je na balkonu kuće Hloverke Novak Srzić na Dan nezavisnosti, 8. oktobra.

Zastavu je idućeg jutra, kad se vraćala kući, primetila ćerka, koja ju je odmah skinula i uništila.

Kada je ova priča dospela u javnost, Novak Srzić je objasnila da je za vreme zabave, možda, došlo do neke gluposti. Kasnije je rekla da je njena ćerka zastavu, sledeće jutro, skinula i isekla na komadiće.

Hloverka Novak Srzić se ogradila od tog čina i objasnila da ni ona, ni njena porodica, nemaju ništa s tim i da ne zna ko je postavio zastavu jer se na zabavi nalazilo tridesetak ljudi.

"Lično sam jako povređena i užasnuta zbog te zastave i užasno mi je žao ako su nekom povređena osećanja", rekla je tada Srzić.

broj komentara 4 pošalji komentar
(petak, 06. nov 2009, 22:45) - anonymous [neregistrovani]

Komentar

Ja mogu da garantujem svojim zivotom da tako nesto ne bi mogolo da se desi u mojoj kuci, pa sve da je i 130 gostiju a ne 30 jer znam sa kim se druzim.

(petak, 06. nov 2009, 20:09) - anonymous [neregistrovani]

Sa kakvom namerom

To znaci da domacin,nema nikakvu kontrolu koga pusta u kucu.Namera je ocigledna,dzaba ti bilo takvim gostima,kad namaju postovanja za domacine!

(petak, 06. nov 2009, 17:55) - anonymous [neregistrovani]

Jad i beda

Svaka ptica...svome jatu.
Vaspitanje roditelja dovelo je do poznanstva njihovog sina sa gostom koji kači ustašku zastavu u njihovoj kuči...a on kao ništa ne zna. Ništa više nije potrebno reči.

(petak, 06. nov 2009, 17:48) - anonymous [neregistrovani]

predlog

Ovakve price svrstajte u grupu zanimljivosti,jer ko takvo nesto uradi zaista se ne treba smatrati ozbiljnim covekom vec samo nedovoljno obrazovanim i dovoljno bezobraznim(Neko moze ceo zivot da ide u skolu a da nista ne nauci).

div id="adoceanrsvdcfhklggd">