Читај ми!

Telo medicinske sestre srpskog porekla pronađeno u Vičenci, kolege sakupljaju novac da je vrate u Srbiju

Telo 31-godišnje medicinske sestre srpskog porekla pronađeno je u njenom stanu u Vičenci. Italijanski mediji pišu da je veče pre toga policija intervenisala zbog svađe sa bivšim mužem. Policija saopštava da će uzrok smrti biti utvrđen obdukcijom. Kolege prikupljaju novac kako bi se telo prenelo u Srbiju.

Kolege su posumnjale da se T. K., 31-godišnjoj medicinskoj sestri srpskog porekla, nešto dogodilo kada se nije pojavila ispred zgrade kako bi se, kao i svakog dana, zajedno odvezli na posao. Strah je postao veći kada je nisu videli ni na radnom mestu, pa su slučaj prijavili policiji.

Telo je pronađeno u njenom stanu u Vičenci.

Italijanski mediji javljaju da je veče pre toga u njenom stanu intervenisala policija, zbog svađe sa bivšim mužem. Posle toga je, kako navode, zavladao mir.

Ne navodeći ime žrtve, mediji pišu da se nedavno, nakon rastanka sa suprugom, preselila u novi stan, u zoni Savijabona, u kojem je i pronađena u beživotnom stanju – odmah ujutru, nakon svađe i policijske intervencije.

Stan je otvoren uz asistenciju vatrogasaca koji su i pronašli telo, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt.

Policijska istraga je u toku, a na mesto zločina su izašli i forenzičari.

Obdukcija će utvrditi šta je tačno uzrok smrti mlade medicinske sestre.

Njene kolege sa posla sakupljaju novac putem interneta, ne bi li se telo prenelo u Srbiju, gde bi joj bio priređen dostojanstven ispraćaj.

Pre samo nekoliko sedmica, u Vičenci je iz pištolja ubijena 42-godišnja L. M., takođe srpskog porekla, ispred svog automobila kojim je odvezla decu u školu.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši partner Z. V. koji je sa novom partnerkom pronađen mrtav u drugom automobilu.

Svedoci su izjavili da je bivši parner često maltretirao L. M., da je bila i u bolnici zbog udaraca zadobijenih u glavu, kao i da je često bila na bolovanju. Međutim, policija nije mnogo toga učinila iako je svaki put prijavljivala nasilje nadležnim organima.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво