Читај ми!

Podigli 4.000 dolara iz banke pre nego što je njihov sin ubio četvoro učenika

Policija iz Detroita je saopštila da su roditelji tinejdžera optuženog za ubistvo četiri osobe privedeni u subotu, nakon potere. Izvor koji je upoznat sa tokom istrage, rekao je za En-Bi-Si njuz da su oni u petak podigli 4.000 dolara iz banke, iz zasad nepoznatih razloga.

Džejms i Dženifer Krambli su pronađeni u poslovnoj zgradi, rekao je šef policije u Detroitu Džejms Vajt.

"Izgleda da su se oni krili u zgradi", rekao je Vajt na konferenciji za novinare dodajući da ih je neku pustio unutra. Ta osoba bi takođe mogla da se suoči sa optužnicom.

Nakon dojave, policajci su okružili zgradu, a zatim i priveli Kramblijeve. Nije došlo do incidenta, a oni su bili vidno uznemireni, naveo je Vajt.

Kako je ranije rečeno, oni su uhapšeni nakon što je jedan poslodavac zvao policiju da prijavi da je njihovo vozilo na parkingu.

Javni tužilac Karen Mekdonald rekla je u petak da se Kramblijevi terete za ubistvo četiri osobe iz nehata.

Naime, njihov 15-godišnji sin Itan je ubio četvoro đaka u srednjoj školi u predgrađu. On je koristio poluautomatski pištolj koji je njegov otac kupio nekoliko dana pre toga.

Advokati Kramblijevih su, inače, rekli da oni nisu pobegli, već su napustili grad noć nakon pucnjave, jer su strahovali za sopstvenu bezbednost.

Izvor koji je upoznat sa tokom istrage, rekao je za En-Bi-Si njuz da su oni u petak podigli 4.000 dolara iz banke, iz zasad nepoznatih razloga.

U petak je policija objavila poternicu za njima i ponudila 10.000 dolara za informacije koje će pomoći u njihovom hapšenju.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво