Читај ми!

Prekinut rijaliti u Švedskoj, učesnik optužen za zlostavljanje dve devojke

Jedan od učesnika popularnog švedskog rijaliti programa "Rajski hotel" diskvalifikovan je tokom snimanja serijala zbog optužbi za zlostavljanje dve učesnice. Emitovanje programa je obustavljeno zbog istrage, a epizode više nisu dostupne ni na platformama za striming.

Zlostavljanje se, prema navodima, dogodilo pre nekoliko meseci kada je "Rajski hotel" (Paradise Hotel) sniman u jednom hotelu u Meksiku. Tada je učesnik programa Tobi Jonson diskvalifikovan i nije mu bilo dozvoljeno da učestvuje u daljem snimanju, zbog "kršenja pravila emisije", prenosi švedski javni servis SVT.

U epizodi "Rajskog hotela" koja je objavljena danas, prikazan je razgovor Jonsona sa producentima o njegovim postupcima, nakon čega mu je rečeno da mora da napusti snimanje.

"Smatrali smo da su događaji bili takve prirode da ovaj učesnik nije mogao da ostane, pošto to nije bilo ugodno ostalim takmičarima", navela je Suzan Nilen iz Nordik entertejnment grupe (NENT grupa) koja snima "Rajski hotel".

Prikazivanje programa je obustavljeno, sprovodi se i interna istraga 

Emitovanje programa je obustavljeno, pošto je policija pokrenula istragu.

"Policijski izveštaj je sačinjen u dogovoru sa učesnicama kako bi se sprovela istraga u skladu sa zakonima Švedske", ističe se u saopštenju NENT grupe.

Predsednik NENT grupe Anders Jensen je naveo da događaje shvata krajnje ozbiljno i da je doneo odluku o privremenom obustavljanju emitovanja.

Osim policijske, sprovodi se i interna istraga koja bi trebalo da otkrije kako se ponašala produkcija tokom snimanja u Meksiku.

Jonson: Moje ponašanje je bilo užasno i odvratno 

Jonson se u programu izvinio ženama i naveo da se to više nikada neće ponoviti, a na Instagramu je objavio da je njegovo ponašanje bilo "užasno i odvratno" i da se svakog dana oseća loše.

"Mogu sebi da obećam da ću biti bolja osoba i da ću činiti dobro i to radim svakog dana", stoji u objavi Tobija Jonsona.

Iz NENT grupe nisu objavili kada će nastaviti sa emitovanjem "Rajskog hotela".

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво