Читај ми!

Samoubistvo službenice Severne Makedonije pri Ujedinjenim nacijama

Makedonsko ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je smrt žene zaposlene u misiji Severne Makedonije pri UN. Njujorška policija saopštila da je žena pronađena mrtva u stanu nedaleko od sedišta UN sa kaišem oko vrata i dve prazne bočice antidepresiva. Nije bilo tragova nasilja.

Makedonsko ministarstvo spoljnih poslova i njujorška policija potvrdili su smrt diplomate iz Severne Makedonije, čije je telo pronađeno u stanu u 45. ulici, nedaleko od sedišta Ujedinjenih nacija. 

Telo žene koja je radila u misiji Severne Makedonije, prilikom ulaska policije, bilo je okrenuto licem ka podu i sa kaišem obmotanim oko vrata. Pored tela pronađene su dve prazne flašice antidepresiva.

Policija smatra da je reč o samoubistvu, jer nisu pronađeni tragovi nasilja. 

Prema rečima domara zgrade, dve godine je živela sama na četvrtom spratu.

"Živela je ovde dve godine. Svi smo iznenađeni, bila je simpatična i vrlo dobra osoba. Lekari su juče došli kolima Hitne pomoći. Došao je čovek, diplomata. Ne znam, ambasador ili slično. Tražio ju je", rekao je za Njujork post domar zgrade, Hernan Avila.

To je drugo samoubistvo diplomata UN u poslednjih godinu dana. Prošlog februara, službenica UN ubila se pošto je skočila sa 19. sprata zgrade UN na Menhetnu. 

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара