Читај ми!

Samostrelom ubijen ruski "kralj kobasica"

Prilikom pokušaja iznude, napadači su provalili u kuću ruskog biznismena Vladimira Marugova, poznatog kao "Kralj kobasica", u Moskvi i ubili ga samostrelom. Supruga je uspela da pobegne i pozove policiju.

Nekoliko napadača je ranije danas provalilo u saunu u kući ruskog biznismena i zarobilo njega i njegovu suprugu tražeći novac. Napadači su ubili biznismena samostrelom, prenosi Rojters.

Marugovljeva supruga je uspela da pobegne napadačima i pozove policiju, ali je biznismen već bio mrtav kada su policajci stigli na mesto napada, saopštio je Komitet za istragu.

Iako ime ubijenog biznismena nije objavljeno u zvaničnom saopštenju, ruski mediji su objavili da je u pitanju Vladimir Marugov, vlasnik kompanija "Ozjorski kobasice" i "Carstvo mesa", koje se bave proizvodnjom kobasica.

Iz Komiteta za istragu je saopšteno da su napadači od Marugova zahtevali novac koji je čuvao kod kuće i da su pobegli automobilom. Istražitelji su pronašli samostrel kojim je Marugov ubijen, kao i automobil napadačâ.

Ubistvo se dogodilo u Istri, mestu zapadno od Moskve, koje je poznato po vikendicama imućnih Rusa.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара