Da li je Tramp priznao da zaostaje za Bajdenom

Zbog porasta broja slučajeva koronavirusa, američki predsednik Donald Tramp je navodno rekao da će izgubiti na predsedničkim izborima u novembru.

Politiko je citirao nekoliko osoba koje su rekle da je nekoliko faktora, uključujući slab odziv na mitingu u Oklahomi i kritike Trampove administracije zbog načina borbe protiv kovida, dovelo do toga da predsednik gubi podršku.

U izveštaju se citira Trampov intervju za Foks njuz, gde je on navodno rekao da bi Bajden mogao da postane predsednik "zato što njega neki ljudi, možda, ne vole".

Citiran je Trampov politički savetnik Sem Nanberg koji je rekao da bi predsednik mogao da doživi najveći poraz u modernim predsedničkim izborima. Izveštaj Politika takođe navodi da je Tramp priznao da zaostaje za Bajdenom, naročito posle mitinga u Tulsi.

Nekoliko anketa prethodnih nedelja pokazalo je da Džo Bajden ima prednost nad Trampom. Uz to, Trampov bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton, promovišući knjigu u medijima, rekao je da se nada da će istorija pamtiti Trampa kao predsednika u jednom mandatu.

Trampov menadžer kampanje je na udaru kritika posle mitinga u Tulsi. Za sada ostaje na poziciji, navodi Politiko. On je okrivio radikalne demonstrante da su se infiltrirali u miting, što je uticalo na posećenost.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво