Predsednik Mongolije u karantinu zbog koronavirusa

Batulga Kaltma, predsednik Mongolije, i još nekoliko vladinih zvaničnika nalazi se u 14-dnevnom karantinu posle povratka iz Kine.

Državna agencija Montsame objavila je da je državni vrh smešten u karantin odmah po povratku iz Kine zbog moguće zaraze koronavisuom.

Batulga je prvi predsednik neke države koji je posetio Kinu nakon što je ta zemlja počela primenu hitnih mera zbog koronavirusa.

Predsednik Mongolije boravio je u četvrtak u Pekingu sa šefom diplomatije Tsogbatarom Damdinom i drugim zvaničnicima.

Oni su se sastali sa predsednikom Kine Si Đinpingom i premijerom Li Kećangom. 

Zaraženih koronavirusom ima u više od 50 zemalja sveta, a ukupno je reč o oko 80.000 ljudi. Prvi slučajevi registrovani su danas u Belorusiji i Litvaniji. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи