FBI priveo poslanicu ruske Dume na aerodromu u Njujorku

Poslanica ruske Dume, Inga Jumaševa, privedena je na njujorškom aerodromu radi saslušanja, saopštio je ambasador Rusije u SAD.

Ingu Jumaševu su priveli službenici FBI. Ruska ambasada je zbog toga uputila protestnu notu Stejt departmentu, prenosi Tas.

Agencija RIA novosti prenosi da je Jumaševa doputovala u SAD da bi učestvovala na forumu "Dijalog Fort Ros" koji se održava danas i da ju je službenik FBI saslušavao sat vremena.

Kako kažu u ruskoj diplomatskoj misiji, Jumaševoj su postavljana "potpuno nejasna, nerazumljiva i neprihvatljiva pitanja".

Agencija je podsetila da deo ruske delegacije, koji je trebalo da učestvuje na zasedanju Generalne skupštine UN, nije dobio američke vize.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 06. okt 2019, 16:37) - Mile [neregistrovani]

Amerika

Pa vidite kakva je njihova demokratija.

(nedelja, 06. okt 2019, 16:35) - anonymous [neregistrovani]

Ne znaju, da svakim

sledecim provokativnim postupkom, ocitujuci svoju silu, guraju sami sebe u ambis.

(nedelja, 06. okt 2019, 16:34) - anonymous [neregistrovani]

Usa najopasnija tvorevina za opstanak

ovoga sveta.
Nije li ovo bestidno, beskrupulozno, oni koji predikuju nama price o ljudskim pravima, a kod njih ni pozvani ne mogu uci u zemlju zato sto su iz Rusije. Izdalo ih bogatsvo ideja, te mucaju pred putnicom, nisu se pripremili za napad, a verovatno su se u poslednji cas prisetili da istocni narodi imaju veoma bogata znanja i snalazljivost, pa su poceli da mucaju i postavljaju nepristojna pitanja, stvari koje ih se uopste ne ticu. 

(nedelja, 06. okt 2019, 15:37) - anonymous [neregistrovani]

Dokaz...

...da su SAD potpuno izgubile "kompas" i polako,ali sigurno postaju najveca opasnost po svetski mir ,mada se predstavljaju suprotno!
Naravno da u tome nisu usamljeni ,jer imaju sigurnog saveznika u Velikoj Britaniji,tacnije Engleskoj!
Dve poznate "neokolonijalne sile"!?

(nedelja, 06. okt 2019, 14:30) - anonymous [neregistrovani]

Ludi

divlji zapad