Salvini poručio Ričardu Giru da odvede migrante privatnim avionom u Holivud

Zamenik premijera Italije Mateo Salvini predložio je slavnom glumcu Ričardu Giru da odveze 160 migranata u Holivud privatnim avionom. Prethodno je Ričard Gir apelovao na evropske lidere da se primi brod sa migrantima koji je došao do italijanske obale.

Ričard Gir se pridružio apelima nevladinih organizacija na pres konferenciji u subotu na italijanskom ostrvu Lampeduza. Zamolio je da se prihvati brod.

Međutim, Salvini je odbio da dopusti da brod uđe u italijanske vode. Gira je nazvao velikodušnim milionerom. 

"Zahvaljujemo mu. On će moći da ih sve preveze privatnim avionom u Holivud, gde će boraviti u vilama", rekao je Salvini u izjavi nakon Girove konferencije.

broj komentara 29 pošalji komentar
(nedelja, 11. avg 2019, 13:05) - Nedim [neregistrovani]

komentar

Mogao bi glumac Gir da odvede migrante u SAD ,za karte bi platio oko50.000 eura u jednom pravcu ali goste treba smestiti i hraniti,što bi ga koštalo najmanje 2miliona dolara za 1 mesec.Ne zaboravite da 1 migrant dnevno košta 20eura.I SAD su kumovale stvaranju velikih grupa migranata.

(nedelja, 11. avg 2019, 12:31) - Vremena se menjaju! [neregistrovani]

A nekad je naš narod važio...

za veoma solidaran!!!

(nedelja, 11. avg 2019, 12:13) - anonymous [neregistrovani]

E, neka si mu rekao!

Sad još da ga čujem na temu bombardovanja Srbije šta ima da kaže tako pametno. Recimo, zašto Italija nije bombardovala samu sebe ili sve te "ugrožene" šiptarske teroriste dovela u Rim, da ne "stradaju" u zloj Srbiji?

(nedelja, 11. avg 2019, 11:50) - velja 52 [neregistrovani]

Pogledaj svoj dom mister Gir

Ameri grade zid prema Latinskoj Americi vredan nekoliko milijardi dolara da zaustave migrante i siromasne a onda po tudjim drzavama njihovi miloneri idu i daju savete da se migranti puste. Ima li tu logike? Ako su vec takvi humanitarci nek uloze svoje milijarde i naprave Svajcarsku u Africi da se svi migranti tamo smeste.

(nedelja, 11. avg 2019, 11:14) - Radenko [neregistrovani]

Mnogo je pametan taj Gir

Nisu mu to ljubavni filmovi i on u glavnoj ulozi. Nek plati najam kruzera sa kapaciteteom 5000 putnika pa nek ih vodi sa sobom u SAD. Bravo Salvini...

(nedelja, 11. avg 2019, 10:51) - Воронцов [neregistrovani]

Колико миграната је произвела САД уништавањем држава

Где су тада били глумци да се успротиве таквој политици САД? Исто тако САД хоће да изгради зид да би се штитила од миграната.

(nedelja, 11. avg 2019, 09:32) - anonymous [neregistrovani]

Pogrešna procena.

Ne radi se o Nemačkoj već o Engleskoj(Velikoj Britaniji).
Čiji je gde uticaj vidi se najbolje po rasprostranjenosti jezika.
Engleski je u ekspanziji, dok se nemački slabo čuje.

(nedelja, 11. avg 2019, 09:15) - anonymous [neregistrovani]

Ljudska prava

Ne bori se Richard Gir za prava migranata, niti mu je cilj destabilizacija Evrope, vec njegova puka zelja da izreklamira i ujedno prikaze sebe kao velikog borca za ljudska prava koji, osim konferencije za stampu, nece prduzeti nikakve konkretne korake u cilju resavanja migrantske krize.

(nedelja, 11. avg 2019, 09:11) - Stefanoo7 [neregistrovani]

utopija

covece zivis u utopiji, zamisli samo jedan dan da mogu ici svi kud zele...Jedno milijardu ljudi bi doslo u evropu a sta bi se desilo posle necu ni da pisem ovde...

(nedelja, 11. avg 2019, 08:14) - anonymous [neregistrovani]

Srbin sam

Ali toliko je zapad zla naneo i nama i arapima......da mi je svedno ko ce biti u Rimu Berlinu Parizu Londonu.....mozda mi drazi ovi muslimani ...iskreno...ako su i ratovali protiv Srba...bili su samo pijuni Nato pakta...