Tramp: Dobro sam se slagao sa Putinom

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na samitu u Helsinkiju dobro slagao i da će "uslediti veliki rezultati".

Tramp je, dva dana nakon susreta s ruskim kolegom, na Tviteru napisao da su se mnogima dopale njegove izjave na konferenciji za novinare u Helsinkiju.

"Putin i ja smo razgovarali o mnogim važnim temama na našem ranijem sastanku. Dobro smo se slagali, što je zaista uznemirilo mnoge hejtere koji su želeli da vide boks-meč. Veliki rezultati će uslediti", poručio je američki predsednik.

On je juče pokušao da smiri "oluju" koja se u SAD digla zbog toga što nije, kako su kritičari naveli, Putina pozvao na odgovornost zbog mešanja u američke izbore 2016.

Tramp je objasnio da se "pogrešno izrazio" na zajedničkoj konferenciji za novinare u Helsinkiju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво