Snajperista iz Dalasa ostavio poruku na zidu

Majka Džonson, koji je osumnjičen da je u Dalasu u četvrtak ubio pet i ranio sedam policajaca, pisao je svojom krvlju po zidu parking-garaže u koju ga je policija saterala i ubrzo potom ubila, rekao načelnik policije u Dalasu Dejvid Braun.

Načelnik policije je za Si-En-En kaže da je 25-godišnji vojni veteran sopstvenom krvlju na zidu napisao "RB" i da istražitelji sada pretražuju njegovu kuću u predgrađu Dalasa kako bi otkrili šta bi ti inicijali mogli da znače.

Načelnik policije u Dalasu ustao je u odbranu odluke da se Džonson likvidira uz pomoć robota-bombe, rekavši da su pregovori bili bezuspešni i da bi se policajci našli u opasnosti da su pokušali da ga uhvate na neki drugi način.

Braun je naveo da je tokom pregovora u garaži, koji su trajali oko dva sata, Džonson lagao i ismevao policijske pregovarače.

Vlasti su saopštile da je Džonson ranio i dva civila tokom napada koji je izveo za vreme protesta održanih zbog toga što je policija protekle nedelje ubila dva Afroamerikanca u Luizijani i Minesoti.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво