Snajperista iz Dalasa ostavio poruku na zidu

Majka Džonson, koji je osumnjičen da je u Dalasu u četvrtak ubio pet i ranio sedam policajaca, pisao je svojom krvlju po zidu parking-garaže u koju ga je policija saterala i ubrzo potom ubila, rekao načelnik policije u Dalasu Dejvid Braun.

Načelnik policije je za Si-En-En kaže da je 25-godišnji vojni veteran sopstvenom krvlju na zidu napisao "RB" i da istražitelji sada pretražuju njegovu kuću u predgrađu Dalasa kako bi otkrili šta bi ti inicijali mogli da znače.

Načelnik policije u Dalasu ustao je u odbranu odluke da se Džonson likvidira uz pomoć robota-bombe, rekavši da su pregovori bili bezuspešni i da bi se policajci našli u opasnosti da su pokušali da ga uhvate na neki drugi način.

Braun je naveo da je tokom pregovora u garaži, koji su trajali oko dva sata, Džonson lagao i ismevao policijske pregovarače.

Vlasti su saopštile da je Džonson ranio i dva civila tokom napada koji je izveo za vreme protesta održanih zbog toga što je policija protekle nedelje ubila dva Afroamerikanca u Luizijani i Minesoti.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 10. jul 2016, 22:04) - Ненад [neregistrovani]

И тачан одговор је...

РБ = робот-бомба.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">