Читај ми!

"Njuzvik" ponovo na kioscima

Posle pauze od 14 meseci, američki magazin "Njuzvik" od sutra će ponovo biti na kioscima. Krajem 2012. godine, tadašnji vlasnik čuvenog nedeljnika ukinuo je štampano izdanje zbog neisplativosti i odlučio da se fokusira na elektronsko izdanje.

Američki nedeljnik Njuzvik od sutra ponovo izlazi u štampanom izdanju u Evropi i SAD.

"Svake sedmice ponudićemo kvalitet jednog mesečnika", rekao je glavni urednik Džim Impoko .

Njuzvik je bio u vlasništvu IAC/InterActiveCorp koja je 2012. godine odlučila da ukine štampano izdanje zbog neisplativosti i da se umesto toga fokusira na elektronsko izdanje.

Onlajn izdanje prodato je u međuvremenu IBT-u, koji u svom vlasništvu ima Internešenel biznis tajms, Medikal dejli i Latin tajms.

Njuzvik će u SAD koštati 7,99 dolara, a njegova cena u Evropi zavisiće od zemlje u kojoj izlazi.

Prvi broj novog Njuzvika biće štampan u 70.000 primeraka, rekao je portparol nedeljnika agenciji Frans pres.

"Želimo da napravimo časopis na veoma visokom nivou", rekao je početkom januara Etjen Izak, vlasnik i suosnivač IBT-a.

Njuzvik danas zapošljava 29 novinara. Osnovan je 1933. godine, a početkom 1990. imao je tiraž od 3,3 miliona. Međutim, u naredne dve decenije prodaja je bila u konstantnom padu.

Veliki broj časopisa u SAD u poslednjih nekoliko godina bio je prinuđen da ukine štampano izdanje jer je zarada od reklama u tim izdanjima značajno opala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво