Читај ми!

Lažna optužba protiv Berluskonija

Bivši advokat Silvija Berluskonija priznao da je lagao kada je na sudu rekao da ga je bivši italijanski premijer podmitio sa 600.000 evra.

Dejvid Mils, bivši advokat Silvija Berluskonija, izjavio je danas da ga je sramota što je lažno tvrdio da mu je nekadašnji italijanski premijer dao mito.

Berluskoni, koji je napustio mesto premijera u novembru, optužen je da je podmitio britanskog advokata Milsa sa 600.000 dolara da bi prikrio dokaze protiv njega i njegove kompanije "Fininvest" u dva slučaja iz devedesetih godina.

"To je nešto čega me je sramota i to mogu jedino da objasnim čudnim stanjem uma u tom momentu", rekao je Mils tužiocima u sudnici u Milanu, svodočeći putem video-linka iz londonskog suda.

Mils, koji je bio Berluskonijev advokat za poreze, istakao je da je bivši italijanski premijer nevin i da nema nikakve veze sa 600.000 dolara.

Kako je naveo, Mils je te pare dobio od italijanskog biznismena koji se bavi izgradnjom brodova Dijega Atanasia.

"Želeo bih da mu (Berluskoniju) se izvinim zbog svih nedaća koje sam izazvao", rekao je Mils, prenela je agencija AFP.

Berluskoni je, posle saslušanja, izjavio da je uveren da je ovim najnovijim dokazom koji je izneo Mils "slučaj protiv njega skoro pa okončan".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи