Čitaj mi!

Evropa 2035. godine

Ruski eksperti, na osnovu dokumenata CIA, ruske službe GRU i još nekoliko izvora, načinili kartu Evrope 2035. godine. Albanija će se ujediniti sa Kosovom i delom Makedonije i stvoriti Veliku Albaniju. Bosnu će podeliti Srbija i Hrvatska. Ozbiljne promene u Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji.

Evropu u narednih dvadesetak godina čekaju ogromne promene, smatraju ruski stručnjaci, koji su na osnovu analiza dokumenata američke CIA, ruske službe GRU i ekspertskih grupa na čijem se čelu nalaze Zbignjev Bžežinski i Samjuel Hantigton načinili mapu "Nove Evrope".

Serija velikih teritorijalnih promena počeće u Britaniji gde će Škotska proglasiti nezavinost, što će predstavljati inicijalnu kapislu za ujedinjenje Irske, piše ruski Ekspres.

Katalonci i Baski će proglasiti nezavisnost od Španije, što će imati posledice i u susednoj Francuskoj gde će, kako navode ruski eksperti, i početi "raspad multikulturalizma". Na jugu Francuske nastaće islamska država, a oblast Loren će se priključiti Nemačkoj.

Raspašće se i Belgija, a Flamanci će se priključiti Holandiji, dok će se Italija raspasti na bogati sever i siromašni jug, a Sardinija i Sicilija će proglasiti nezavisnost.

Teritoriju Bosne i Hercegovine podeliće Srbija i Hrvatska, a nastaće i Velika Albanija, koju će činiti Albanija, Kosovo i deo Makedonije.

Tužna sudbina, smatraju ruski analitičari, očekuje i Poljsku, koja će morati da se odrekne delova teritorije posle serije novih sporazuma između Rusije i Nemačke.

Belorusija će nestati i postaće deo Rusije, kao i delovi baltičkih država i Ukrajine. Velike promene očekuju se i na Kavkazu, jer se smatra da Rusija neće moći da zadrži Čečeniju i Dagestan.

broj komentara 120 pošalji komentar
(četvrtak, 23. maj 2013, 18:25) - karlo [neregistrovani]

Nabijački komentari

Neko veliča Rusiju neko Evropski zapad na čelu sa Nemačkom a dobar deo veliča USA kao da na ovom svetu ne postoje i neke druge države.Kažese da Putinova vladavina nestaje i čekaju se karte sveta CIJ-e po kojoj i Rusija treba da nestane.Sve su to političke strasti neodgovornih političara koji na žalost uspevaju da koriste onu narodnu:"Zavadi pa vladaj" a u skoriju budućnost da unište i sebe.

(četvrtak, 17. jan 2013, 17:50) - anonymous [neregistrovani]

cg

gdje ce se nalaziti pljevlja posto u njima preko 50% stanovnika su srbi

(utorak, 15. jan 2013, 19:40) - anonymous [neregistrovani]

Civilizacijske granice

Istorija ima svoj neminovni tok. Na putu ujedinjenja Kosova i Albanije nema nekih vecih prepreka. Ma kakve da budu granice te drzave nece to biti Velika Albanija, pa ni onda ako joj pripadnu djelovi Crnr Gore, Grcke i Makedonije. To ce biti Albanija u njenim etnickim granicama. Sto se tice Bosne i njene podjele izmedju Hrvatske i Srbije i to je jednostavno. Doci ce do razmjene teritorija i premjestanja stanovnista. Vecina muslimana ce se iseliti u islamske zemlje. Jugoistocna Hecegovina prisajedinit ce se Crnoj Gori.

(utorak, 15. jan 2013, 09:58) - Слаба Србија,јака Албанија! [neregistrovani]

Јао русофили,

шта вам нуди мајчица ваша!

(utorak, 15. jan 2013, 09:32) - anonymous [neregistrovani]

ovo je smešno

Samo jedno me interesuje: ako je ova karta tačna ovako kako je prikazana, kako će Hrvati kojih ima oko 4 miliona i kao i svi drugi oko njih imaju negativni priraštaj, kontrolisati 1 400 000 Srba u Republici Srpskoj i nešto manje od 2 miliona Bošnjaka u Bosni i Hercegovini. I pri tom da se Bošnjaci odreknu državnosti u Bosni i pristanu da žive u hrvatskoj državi. Takođe po mom mišljenju mislim da svi narodi na Balkanu imaju svoje crvene linije, pa čisto sumnjam da će i Albanija izgledati ovako kako je nacrtano. Oni bi to mogli da ostvare tek kad bi Srbi, Makedonci, Grci i Crnogorci pristali na to što je teško moguće. Prije da bi Albanija mogla niti nešto manja ako nastave ovako. Jer takve aspiracije bi definitivno dovele do balkanskih ratova.

I na kraju ključno pitanje: ovde piše "ruski eksperti" pri čemu nijedan nije imenovan pojedinačno ili kao grupa ili kao neki istraživački institut i sl. Dakle, neko pušta probne balone, a mi se ovde primamo.

(utorak, 15. jan 2013, 08:53) - ja [neregistrovani]

hahaha

hahahahahaha budalastine, cudo da nisu nad celom evropom napisali RUSIJA. Zavadi pa vladaj. Nadam se da ce se samo ovaj nas narod (POD OVIM NAS NAROD MISLIM NA SVE STANOVNIKE BIVSE sfrj) jednog dana opametiti i ujediniti. Sve u svemu... sami smo krivi. I poruka za sve ljude ovog sveta VODITE LJUBAV A NE RAT :)

(utorak, 15. jan 2013, 08:05) - anonymous [neregistrovani]

sa.

do te 2035 svijet bi morao funkcionisat po sasvim drugim zakonima prirode i drustva od danasnjih

(utorak, 15. jan 2013, 07:40) - anonymous [neregistrovani]

Karta

A sto nisu nama omugucili izlazak na More da se kupamo? Pozdrav

(utorak, 15. jan 2013, 06:55) - anonymous [neregistrovani]

Realnost

Amerika je kupila Aljasku od Rusije tako da nema sta da vraca kome,a Nemacka je Velika sila tako da sa njom nema =vracanja ako je vec nekome nesto uzela.Bolje bi bilo da trazimo nekoga ko bi bio na nasoj strani kad vec samo ne mozemo nista

(utorak, 15. jan 2013, 04:33) - anonymous [neregistrovani]

a nikako da planiraju ponovo

SSSR:-)).Ne brinite vi za Bosnu , zna se ona cuvati.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">