Čitaj mi!

Berluskonijeve "bunga-bunga" žurke

Žene obučene u kostime časnih sestara i policajki skidale su se za Silvija Berluskonija prilikom njegovih žurki u Milanu, rekla je na suđenju bivšem italijanskom premijeru manekenka Iman Fadil. Jedna od njih je bila Nikol Mineti, bivša zubarka kod koje je Berluskoni nameštao vilicu nakon napada.

Na suđenju bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju u Milanu, po optužbama da je imao seks s maloletnom prostitutkom, mogle su se čuti nove "pikanterije" vezane za "bunga bunga" žurke koje su održavane u Berluskonijevoj vili.

Manekenka Iman Fadil posvedočila je da je prilikom jedne od žurki videla kako se žene obučene u kostime časnih sestara i policajki skidaju za Berluskonija i njegove prijatelje.

"Prilikom prvog dolaska u vilu dobila sam 2.000 evra u gotovini lično od Berluskonija, koji je tada rekao: 'Bez uvrede'".

Fadil je ispričala da je te noći videla dve mlade žene u "crnim tunikama, sa belim velovima i krstovima" kako zavodljivo plešu pred Berluskonijem, skidajući jedan po jedan komad odeće".

Jedna od njih je bila Nikol Mineti, bivša zubarka kod koje je Berluskoni nameštao vilicu nakon napada, u decembru 2009. Mineti je sada predstavnica Berluskonijeve stranke u Savetu za regiju Lombardija.

Fadil je rekla da je čula da je Berluskoni platio za seks sa najmanje dve žene koje su bile na njegovim žurkama.

Prema tvrdnjama tužioca, to su bile bliznakinje Eleonora i Ima de Vivo koje su, navodno, izvodile striptiz predstave za tadašnjeg premijera.

Prema njenim rečima, prošle godine, u vreme kada je Berluskonijevo suđenje već počelo, jedan misteriozni muškarac pokušao je da je nagovori da ponovo dođe u vilu.

"Jedan muškarac se zaustavio pored moje kuće i dao mi telefon koji se ne može pratiti kako bi uz pomoć njega dogovorila posetu u Arkore. Ali, nisam želela to da učinim", rekla je manekenka.

Duga lista optužbi

Berluskoniju se sada sudi po optužbama da je platio za seks sa 17-godišnjom Marokankom Karimom El Marug, poznatijom kao Rubi, i pokušao to da prikrije, čime je zloupotrebio svoj položaj.

Milanski list Korijere dela sera pisao je prošle nedelje da je Berluskoni 2011. godine platio 127.000 evra Minetijevoj i dvema drugim devojkama koje su pozvane da svedoče.

Berluskonijev advokat odbacio je optužbe da je njegov klijent pokušao da utiče na svedoke, navodeći da je isplata te sume apsolutno legalna i izraz "uobičajene darežljivosti" bivšeg premijera.

Prema pisanju italijanske štampe, Mineti je dobijeni novac iskoristila da bi platila sudske troškove na suđenju koji se vodi protiv nje pod optužbom da je Berluskoniju nalazila devojke za zabavu - atraktivne TV zvezde, misice i manekenke, među kojima i Rubi.

Kako prenosi AFP, protiv Berluskonija se vode još dva sudska postupka u Milanu - jedan zbog poreske utaje i drugi za odavanje službenih tajni. Iako je nekoliko puta osuđivan zbog korupcije i pronevere, sve presude protiv Berluskonija su oborene ili proglašene zastarelim.

broj komentara 15 pošalji komentar
(utorak, 17. apr 2012, 07:52) - anonymous [neregistrovani]

1111

decko je genijalac i ima ukusa.

(utorak, 17. apr 2012, 07:52) - anonymous [neregistrovani]

Kakv narod tava vlast

Čitam komentare ovih radikalnih hedonista pa se pitam jeli to i odgovor na naše patnje svih ovih zadnji 20 godina. E narcisi nikad vama dobro neće bit taman da i svim raspolagali. Genetsko je to proklestvo.

(utorak, 17. apr 2012, 03:05) - anonymous [neregistrovani]

Romantik

Bas je romantican!

(utorak, 17. apr 2012, 01:14) - anonymous [neregistrovani]

Cemu sve to

Covek ima mastu i nije skrt a ni devojkama nije lose. Da jeste ne bi se muvale sa tipovima kao Berluskoni.

(utorak, 17. apr 2012, 00:14) - anonymous [neregistrovani]

pitanje

a sta ce coveku novac i vlast ako nece uzivati u mogucnostima koja ista daju?

(utorak, 17. apr 2012, 00:02) - Nemanja [neregistrovani]

Eh...

Šta ti je novac, vlast i moć... E pa i ja bih to radio, samo da imam to isto.

(utorak, 17. apr 2012, 00:01) - porto [neregistrovani]

Zakon

Silvio je Zakon!Imperator!

(ponedeljak, 16. apr 2012, 23:38) - Ix [neregistrovani]

Silvijev raj

Taj chovek zna da zivi :) Svaka mu chast.

(ponedeljak, 16. apr 2012, 23:37) - anonymous [neregistrovani]

Car

Svaka cast Silvijo, samo napred!Dok mladi sede za kompjuterom, dangube u kladionicama, Mora neko i lepim zenama da se pozabavi...Ko ume-njemu dve... Ne osvrci se na lazne moraliste, samo napred!

(ponedeljak, 16. apr 2012, 23:25) - anonymous [neregistrovani]

sta da se radi

Pa kad covek voli .......