Због звоцања два пута скочио кроз прозор

Рус Алексеј Росков, изнервиран "звоцањем" супруге, попио три боце вотке и скочио са петог спрата. Када се читав вратио у стан, жена је и даље викала, па је поново скочио са висине од 15 метара. Здрав и читав и после другог скока, Алексеј изјавио да више неће пити алкохол.

Након што је попио три боце вотке, двадесетједногодишњи Рус Алексеј Росков био је толико изнервиран женином звоцањем да је отворио прозор и скочио са петог спрата.

Није му се ништа десило, па се вратио у стан. Када је супруга почела да виче да је скроз полудео, још једном је скочио кроз исти прозор.

Када су стигли хитна помоћ и полиција, Алексеј више није могао да се сети због чега је скочио први пут.

Другог скока се сећао. "Ушао сам у стан и жена је почела да се дере на мене. Викала је да сам полудео и да ми је вотка попила мозак, па сам се изнервирао и скочио кроз прозор", рекао је Алексеј полицајцима.

Иако је у размаку од пет минута два пута скочио са висине од 15 метара, није имао ниједну повреду. Лекари су му само алкохолом опрали неколико огреботина, па је тако још једном потврђена народна изрека да "Бог чува пијанце".

Алексеј, ипак, каже да више неће изазивати судбину. "Никада више нећу пити. Нисам имао појма шта радим. Бог ме је сачувао и хвала му на томе, али га више нећу искушавати. Завршио сам са пићем", рекао је Алексеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво