Читај ми!

Временска прогноза 25. децембар

Сутра у већини места суво време. Више сунца очекује се јужно од Саве и Дунава. Топло за ово доба године. Највиша дневна температура од 12 до 16 степени. У главном граду и сунце и облаци, температура до 13 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ) 

25.12.2022. Недеља Ујутру у нижим пределима магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати и пре подне. Током дана мало, а на северу и умерено облачно. На планинама претежно сунчано.Ветар слаб, променљив, на истоку и умерен северозападни. Најнижа температура од 0 до 7, највиша од 12 до 16 степени, у местима са дужим задржавањем магле мало хладније, око 9 степени.

26.12.2022. Понедељак Ујутро понегде слаб мраз, у низијама, по котлинама и долинама река краткотрајна магла. Токм дана претежно сунчано и веома топло за овај период године, осим у местима где се магла буде задржавала дуже током дана. Ветар слаб и умерен, јужних праваца. Најнижа температура од 0 до 7, највиша од 9 до 18 степени. Током ноћи на северу јаче наоблачење са кишом уз скретање ветра на северозападни правац.

27.12.2022. Уторак Претежно облачно, местимично са кишом, на планинама средином дана са снегом. После подне престанак падавина и постепено разведравање са севера. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, северозападни, увече у слабљењу. Јутарња температура од 0 до 8, а највиша дневна од од 7 до 12 степени.

28.12.2022. Среда Ујутро слаб мраз. Током дана претежно сунчано и хладније. Ветар слаб и умерен југоисточни. Јутарња температура од -2 до 1 , а највиша дневна од од 6 до 10 степени. Увече и током ноћи наоблачење са запада, местимично са кишом у северним и западним пределима.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 28.12.2022. до 01.01.2023.)
Током целог периода се очекује мало до умерено облачно и суво.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво