Читај ми!

Временска прогноза 5. децембар

Ујутру и пре подне се очекују јаки удари, а потом ће кошава ослабити. Биће суво са сунчаним периодима, једино је у Тимочкој Крајини могућа слаба киша. Ујутру понегде само степен, током дана до 15 степени. У Београду претежно сунчано и топлије. Ветар ће ослабити пре подне. Температура око 12 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

05.12.2022. Понедељак: Ујутру по котлинама и долинама река јужне, југозападне и западне Србије местимично магла. Током дана суво са сунчаним интервалима, осим на истоку и југоистоку земље, где ће се задржати умерено до потпуно облачно, а у Тимочкој Крајини могућа је слаба киша или росуља. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак и олујни, југоисточни, са најјачим ударима ујутру. Јутарња температура од 1 до 7, највиша дневна од 9 до 15, у Неготинској Крајини око 5 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 85%. МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 70%

06.12.2022. Уторак: Умерено до потпуно облачно, пре подне са кишом на северу и западу, а од средине дана и у осталим пределима Србије. Ветар ујутру и пре подне слаб и умерен, у кошавском подручју и јак југоисточни, после подне у слабљењу и скретању на северозападни правац. Најнижа температура од 3 до 6, а највиша од 8 до 13 степени.

07.12.2022. Среда: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 3 до 6, а највиша од 8 до 14 степени.

08.12.2022. Четвртак: Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни, после подне у кошавском подручју јак југоисточни, а крајем дана у јужном Банату и Поморављу повремено и олујне јачине. Најнижа температура од 3 до 6, а највиша од 8 до 14 степени. Упозорење:Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%. 

Прогноза временa за наредних пет дана (од 09.12.2022. до 13.12.2022.)
Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом. У кошавском подручју ће поново у петак дувати умерен и јак југоисточни ветар који ће на југу Баната имати и олујне ударе, а у суботу бити у скретању на умерен и јак северозападни.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво