Временска прогноза 26. новембар

Поново наоблачење, а увече и падавине. Већи део дана биће суво, а увече на западу и југозападу киша, у брдско-планинским пределима снег. Биће и свежије 2-3 степена. Ујутру слаб мраз, а највиша дневна до 10 степени. У Београду, после јутарње магле, умерено облачно, и највише 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

26.11.2022. Субота: Ујутру магла и местимично слаб мраз. Током дана умерено до потпуно облачно и суво. Увече на западу и југозападу Србије местимично са кишом, у планинаким пределима и снегом, уз формирање мањег снежног покривача. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, највиша од 8 до 10 степени. Упорозења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 85%.

27.11.2022. Недеља: Умерено до потпуно облачно, на северу углавмном суво, а у осталом делу у нижим пределима местимично са кишом и суснежицом, на југу понегде и са снегом, док ће на планинама бити са снегом уз даље повећање висине снежног покривача. Ветар слаб, северних праваца. Најнижа температура од 0 до 4, највиша од 4 до 7 степени. Упорозења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 90%.

28.11.2022 Понедељак: Умерено облачно и углавном суво, само још на југу и истоку понегде са слабом кишом или суснежицом, а на планинама са слабим снегом. Ветар слаб, у кошавском подручју и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 4 до 7 степени.

29.11.2022. Уторак: Умерено облачно и углавном суво, само још ујутру понегде на истоку са слабим падавинама. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, повремено и олујни, источни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 5 до 8 степени. Упорозења: Удари ветра > 17m/s, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 30.11.2022. до 04.12.2022.)
Током целог периода умерено до потпуно облачно, местимично са кишом у нижим пределима и снегом у вишим. У среду ветровито, у кошавском подручју јак и олујни југоисточни ветар који ће од четрвтка бити у слабљењу.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво