Читај ми!

Временска прогноза 28. септембар

У Србији данас променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала, на југу и истоку и даље топло. У већини места суво, а краткотрајна киша или пљусак са грмљавином биће локалног карактера. Ветар слаб до умерен југоисточни, југу појачан југозападни. Највиша температура од 19 на северу до 27 степени на југоистоку Србије. Наредних дана променљиво тек понегде краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. До суботе топло, у већини места максимална температура од 25 до 30 степени. Од недеље постепено хладније.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

28.09.2022. Среда Ујутро на северу и западу Србије умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом. У осталим крајевима претежно ведро, по котлинама и долинама тек понегде с краткотрајном маглом. У току дана променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала, а на југу и истоку Србије и даље топло. У већини места ће бити суво, а краткотрајна киша или пљусак са грмљавином биће локалног карактера. Ујутро ће дувати претежно слаб северозападни ветар, који ће у току дана бити у скретању на југоисточни, док ће у области Динарида дувати јак југозападни ветар. Најнижа температура од 8 до 13, а највиша од 19 на северу до 27 степени на југоистоку Србије.

29.09.2022. Четвртак Променљиво облачно и топлије са ретком појавом краткотрајне кише или пљуска. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 9 до 15, а највиша од 22 до 26 степени.

30.09.2022. Петак Променљиво облачно и топлије са ретком појавом краткотрајне кише или пљуска. Ветар слаб до умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни, крајем дана у скретању на југозападни правац. Најнижа температура од 10 до 16, а највиша од 24 до 30 степени.

01.10.2022. Субота Ујутро и пре подне умерено облачно и топло. После подне јаче наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином и то прво на северу и западу, а током дана и у осталим крајевима. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, после подне у скретању на западни. Најнижа температура од 13 до 17, а највиша од 24 до 28 степени после подне у осетнијем паду.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 02.10.2022. до 06.10.2022.)
Променљиво облачно и свежије са ређом појавом краткотрајне кише или пљуска са грмљавином. 

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво