Читај ми!

Први дан јесени уз смену сунца и облака, температура до 20 степени

Првог јесењег дана смена сунца и облака, али биће и облачности која ће условљавати кишу, пљускове и грмљавину. Јутро хладно, понегде са слабим мразем, током дана топлије, од 16 до 20 степени. У главном граду сунце и облаци, температура до 18 степени.

Јутро хладно, местимично уз маглу и ниску облачност. У току дана променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала и локалне појаве краткотрајне кише или пљуска.

Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено јак, западни и северозападни, у току ноћи у скретању на јужни.

Најнижа температура од 2 до 10 степени, а највиша од 16 до 20 степени.

У суботу ујутру хладно, у нижим пределима понегде са условима за слаб приземни мраз, док се на високим планинама очекују слаб мраз на два метра висине. Током дана мало до умерено облачно, суво и осетно топлије. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 8 степени, а највиша од 19 до 23 степена.

У недељу се очекује постепено повећање облачности са југозапада и запада, а после подне и увече местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином на северу, западу и југозападу земље. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 5 до 12 степени, а највиша од 21 до 25 степени.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се