Временска прогноза - 3. фебруар

У већем делу Србије умерено до потпуно облачно, у планинским пределима понегде слаб снег. У Неготинској Крајини претежно сунчано. Увече суво, уз смањење облачности. Највиша температура од 3 до 9 степени. Наредних дана променљиво и углавном суво са сунчаним интервалима, само у суботу и у понедељак уз пролазна наоблачења местимично слаба киша, на планинама слаб снег. Температура изнад просека за ово доба године.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

03.02.2022. Четвртак: Умерено до потпуно облачно, у јужном Банату и у брдско-планинским пределима местимично са слабим снегом, само на северозападу Србије ујутро и пре подне, а у Неготинској Крајини током читавог дана претежно сунчано. Ветар умерен, у брдско-планинским пределима повремено и јак северозападни, после подне у слабљењу, увече у скретању на југозападни. Најнижа температура од -4 до 4 , највиша дневна од 3 до 9. Увече суво у свим крајевима уз смањење облачности, а крајем дана и током ноћи ново, јаче наоблачење са севера али ће се задржати суво. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

04.02.2022. Петак: Променљиво облачно, топлије и суво, са дужим периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, јужни и јозападни. Јутарња температура од -5 до 1, највиша дневна од 6 до 12 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 60%.

05.02.2022. Субота: Претежно облачно, местимично са  слабом кишом, у вишим пределима са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од -5 до 4, највиша дневна од 5 до 9 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 70%.

 06.02.2022. Недеља: Променљиво облачно и топлије са дужим сунчаним интервалима.  Ветар слаб и умерен југозападни. Најнижа температура од -2 до 3, највиша од 7 до 12 степени. Увече ново наоблачење али ће се задржати суво. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 70%.

 

 

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара