Временска прогноза - 20. јануар

До краја дана постепено наоблачење с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Увече уз осетан пад температуре киша ће прећи у суснежицу и снег и у нижим пределима, уз истовремени престанак падавина у Војводини. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено јак, јужни и југозападни, увече у скретању на западни и северозападни. Највиша дневна температура од 3 до 10 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

20.01.2022. Четвртак: Ујутро ведро уз слаб и умерен мраз. Пре подне на северу, а после подне и у осталим крајевима наоблачење с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Увече уз осетан пад температуре киша ће прећи у суснежицу и снег и у нижим пределима, уз истовремени престанак падавина у Војводини. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено јак, јужни и југозападни, увече у скретању на западни и северозападни.  Најнижа температура од -9 до -3, а највиша од 3 до 10 степени. Упозорење: Tmin < -5 степена, вероватноћа 90%.

21.01.2022. Петак: Ујутро и пре подне умерено до потпуно облачно, на северу са сунчаним интервалима, после подне делимично разведравање. У брдско-планинским пределима могуће провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 1 до 5 степена

22.01.2022. Субота: Умерено до потпуно облачно, хладно и ветровито, понегде уз провејавање слабог снега.  Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -7 до -3 °С, а највиша од -1 до 3 степена. Упозорење: Tmin < -5 степена, вероватноћа 90%.

23.01.2022. Недеља: Умерено до потпуно облачно, хладно и ветровито, понегде уз провејавање слабог снега.  Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -7 до -2, а највиша од -1 до 3 степена. Упозорење: Tmin < -5 степена, вероватноћа 90%.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво