Читај ми!

Временска прогноза - 6. децембар

И сутра остају облаци изнад Србије. Местимично ће падати киша, а у брдско-планинским пределима снег, уз повећање снежног покривача за 5 до 10 центиметара. Увече и током ноћи, снег је могућ и у нижим пределима. Ујутру температура од 1 до 7 степени, током дана од 3  до 9 степени. У Београду кишовито и хладно, температура до 4 степена. Током ноћи може пасти и мало снега.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ) 

06.12.2021. Понедељак: Облачно и хладније, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом уз повећање висине снежног покривача за 5 до 10 cm. Увече и током ноћи снег се очекује и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, на северу и западу Србије северозападни, у осталим крајевима јужни и југоисточни, који ће ујутро и пре подне бити у скретању на северозападни правац. Најнижа температура од 1 на северозападу до 7 на југоистоку, а највиша дневна од 4 до 9 степени, Упозорење: Снег, формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 90%.

07.12.2021. Уторак: Облачно и хладно, на крајњем северу суво, у осталим крајевима местимично са снегом, па се у брдско-планинским пределима очекује даље повећање, а у нижим пределима формирање снежног покривача. Ветар слаб и умерен, повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од -1 до 4, највиша од 2 до 5 степена. Упозорење: Снег, формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 80%.

08.12.2021. Среда: Јутро хладно местимично са маглом и слабим мразем, током дана мало и умерено облачно са дужим сунчаним интервалима и суво. Ветар слаб и умерен,  ујутро и пре подне западни и северозападни, после подне југоисточни. Јутарња температура од -3 до 0, највиша од 3 до 7 срепени.

09.12.2021. Четвртак: Ујутро и пре подне на северу и западу, после подне и у осталим крајевима облачно са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура од -4 до 1, највиша од 4 до 10 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 10.12.2021. до 14.12.2021.)
Претежно облачно, у петак местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом, а за викенд уз пад температуре снег се очекује и у нижим пределима. У понедељак и уторак суво.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво