Временска прогноза - 24. новембар

Претежно сунчано, а на истоку, југу и југоистоку земље умерено и потпуно облачно и суво. Ветар слаб променљив, после подне и током ноћи у скретању на југоисточни и у појачању. Највиша температура од 6 до 10 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

24.11.2021. Среда Ујутро у северним, западним и централним крајевима Србије хладно са слабим мразем, у већем делу и са маглом, која ће се понегде задржати дуже током дана. У осталим крајевима претежно сунчано, а на истоку, југу и југоистоку претежно облачно и суво. Ветар слаб, променљив, увече и током ноћи у кошавском подручју југоисточни ветар у појачању. Најнижа температура од -4 на северу до 6 на истоку, највиша од 6 до 10 степени, у местима са дужим задржавањем магле мало хладније. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост <200m, вероватноћа 90%.

25.11.2021. Четвртак Ујутру на западу и југу Србије понегде магла. Током дана у већем делу претежно сунчано и осетно топлије, у Тимочкој Крајини тмурно и хладније. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, а у јужном Банату повремено и олујни, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 5, највиша у већини крајева од 10 до 14 степени, у Тимочкој Крајини око 7 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост <200m, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17m/s, вероватноћа 90%.

26.11.2021. Петак Променљиво облачно и у већем делу топло и ветровито, само у Тимочкој Крајини тмурно и хладније, местимично са кишом. Ветар умерен и јак, а у јужном Банату и доњем Подунављу повремено и олујни, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 1 до 7, највиша у већини крајева од 9 до 14 степени, у Тимочкој Крајини око 5. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

27.11.2021. Субота Променљиво облачно и у већем делу топло и ветровито, само у Тимочкој Крајини тмурно и хладније, местимично са кишом. Ветар умерен и јак, јужни и југозападни. Најнижа температура од 2 до 9, највиша у већини крајева од 11 до 17 степени, у Тимочкој Крајини око 7.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 28.11.2021. до 02.12.2021.)
Од недеље до уторка променљиво, повремено с кишом. Почетком седмице биће осетно хладније, па се на планинама очекује снег, а слаб слаб снег је понегде могућ и у нижим пределима. У уторак слабљење и престанак падавина. Крајем периода суво.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво