Читај ми!

Недеља без облака, медитерански ваздух подиже температуру

Другог дана викенда време у Србији ће бити без кишоносних облака. Преовлађиваће ведро време, а топлији ваздух са Медитерана подићи ће температуру за три до четири степена. Већ почетком наредне седмице поново услови за пљускове.

У недељу нас очекује претежно сунчано, повремено уз умерену облачност и мало топлије време. Дуваће слаб и умерен ветар, на истоку повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 13 до 18, а највиша од 28 до 31 степен.

Већ почетком наредне седмице поново се стварају услови за пљускове.

Почетком недеље биће променљиво облачно и нестабилно, местимично с кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб до умерен северозападни. Најнижа температура од 15 до 20, а највиша од 26 до 30 степени. 

У уторак у већем делу земље биће претежно сунчано. У брдско-планинским пределима на југу и југоистоку још ујутро понегде са краткотрајном кишом. Ветар слаб до умерен северозападни. Најнижа температура од 15 до 19, а највиша од 27 до 30 степени.

Од средине следеће недеље сунчано и веома топло. Дневна температура биће изнад просека за овај период године, у четвртак и петак и веома топло.

 

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво