Временска прогноза - 13. април

Осетно хладније него јуче. Понегде пљускови са грмљавином, на планинама предвече снег. Дуваће умерен и јак северозападни ветар. Температура до 16 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

13.04.2021 Уторак Јаче наоблачење са севера и запада које ће условити местимично кишу, понегде и локалне пљускове са грмљавином и падом температура до краја дана захватиће целу земљу. На високим планинама крајем дана и у току ноћи повремено снег. Ветар умерен и јак северозападни, ујутро и пре подне на југу и истоку слаб, променљивог правца. Најнижа темпeратура од 6 до 12, највиша дневна од 10 до 15 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 80%.

14.04.2021. Среда Облачно и хладно с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Краткотрајни снег могућ је понегде и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни и западни. Најнижа температура од 2 до 5, највиша од 5 до 9 степени. Упозорење: Влажан снег, вероватноћа 70%.

15.04.2021. Четвртак Облачно и хладно местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Краткотрајни снег могућ је понегде и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, највиша од 6 до 9 степени

16.04.2021. Петак Променљиво облачно, углaвном суво и хладно, у већини места са периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 4 до 10 степени. Упозорење: У нижим пределима мраз Tmin<0 степени, у планинским пределима Tmin<-5 степени, вероватноћа 70%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 17.04.2021. до 21.04.2021.)
Променљиво облачно, местимично са кишом, углавном слабог интензитета, и мало топлије. На високом планинама ће провејавати снег. Температура испод просека за другу декаду априла.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво