Све топлији дани пред нама, у суботу пролећна температура

Са запада стиже топлији ваздух. Разведравање и на југу и истоку Србије. Јутарња температура од -4 , највиша дневна до 14 степени.

Данас умерено облачно са сунчаним интервалима и мало топлије, само још ујутру и пре подне понегде на југу и истоку краткотрајне мешовите падавине (киша и снег).

Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни, увече и ноћу у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 0 до 4 степена, на југу Србије од -4 до 0, а највиша дневна од 7 до 14 степени.

У петак суво и топлије, а слаб јутарњи мраз очекује се само на југу земље. Током дана умерено облачно са сунчаним периодима. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на југу Баната повремено и јак. Најнижа температура од -4 до 4, највиша дневна од 5 на истоку до 14 степени на западу Србије.

За суботу се предвиђа умерено облачно са сунчаним периодима и топло за овај период године. Понегде се очекује слаба, краткотрајна киша. Ветар слаб до умерен западни. Најнижа температура од -2 на југу до 6 на северу, највиша дневна од 10 на југу и истоку до 18 степени на западу Србије.

У недељу умерено облачно са сунчаним периодима и топло за овај период године. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на југу Баната повремено и јак. Најнижа температура од 0 до 7, највиша дневна од 10 до 16 степени.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво