Читај ми!

Временска прогноза - 25. јануар

Највиша дневна температура до 8 степени.


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)


25.01.2021. Понедељак: Променљиво и хладније. Ујутро облачно с кишом и снегом, пре подне и средином дана претежно сунчано, после подне и ноћу поново наоблачење с кишом и снегом. У планинским пределима повећање, а ноћу ка уторку стварање снежног покривача и у нижим пределима. Ветар ујутро и пре подне умерен, западни и југозападни, после подне слаб, иаточни и североиаточни. Најнижа температура од 1 до 5 °С, највиша од 4 до 8 °С. Упозорење - потенцијално опасна појава: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

26.01.2021. Уторак: У централним и јужним деловима претежно облачно, местимично са слабим снегом, мање повећање висине снежног покривача. На северу умерено облачно и суво. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -1 до 1 °С, највиша од 3 до 5 °С. Упозорење - потенцијално опасна појава: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

27.01.2021. Среда: Променљиво облачно, понегде у централним и јужним деловима краткотрајни слаб снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -3 до 0 °С, највиша од 2 до 5 °С.

28.01.2021. Четвртак: Умерено облачно и суво. У току ноћи на северу слаба киша. Ветар слаб, западни и северозападни. Најнижа температура од -5 до -1 °С, највиша од 4 до 6 °С. 

Прогноза временa за наредних пет дана (од 29.01.2021. до 02.02.2021.)
Претежно облачно и топлије, повремена наоблачења с кишом, у вишим планинским пределима са снегом.

 
недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се