Временска прогноза - 24. јануар

Веома топло, понегде с краткотрајном кишом и кошавом.,увече и током ноћи враћа се зима. Стиже јаче наоблачење и захлађење најпре с кишом, а онда и снегом. До тада бићемо под утицајем топлог ваздуха. Сутра највиша дневна температура од 9 до 16 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

24.01.2021. Недеља Променљиво облачно, топло и у већини крајева суво, само ујутро и пре подне на северу, а после подне понегде на западу и југу киша. Увече на северу јаче наоблачење с кишом које ће током ноћи захватити и остале крајеве, а уз осетан пад температуре киша ће постепено прећи у суснежицу и снег и у нижим крајевима северне и западне Србије. У брдско-планинским пределима падаће снег. Ветар слаб и умерен, на планинама, после подне и у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни. На северу увече, а током ноћи и у осталим карајевима ветар у скретању на јак, краткотрајно и олујни, северозападни. Најнижа температура од 1 до 9, а највиша од 9 до 16 степени. Упозорење: Отапање снежног покривача, вероватноћа 80%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

25.01.2021. Понедељак Умерно до потпуно облачно и осетно хладније у односу на јуче, у нижим пределима повремено са кишом и снегом, у брдско-планинским са снегом. Ветар слаб до умерен, претежно западни, на планинама на југозападу и југу земље умерен до јак, од средине дана у слабљењу. Најнижа температура од -2 до +5, а највиша од 3 до 9 степени. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

26.01.2021. Уторак Облачно и хладно, повремено са слабим снегом, у нижим пределима повремено и суснежицом уз формирање мањег снежног покривача, а у вишим пределима и повећање. Ветар слаб до умерен северозападни. Најнижа температура од -2 до +2, а највиша од 2 до 4 степена. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 70%.

27.01.2021. Среда Претежно облачно и хладно, местимично са слабим снегом. Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 70%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 28.01.2021. до 01.02.2021.)
Претежно облачно, местимично са слабим снегом. За викенд и почетком наредне седмице осетно топлије, понегде са кишом.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара