Читај ми!

Временска прогноза - 2. децембар

Током дана у већем делу земље претежно сунчано. Само ће у Тимочкој крајини током читав дан бити облачно и тмурно. Почеће да дува кошава, која ће у јужном Банату повремено бити олујне јачине. Највиша дневна температура од 2 до 6 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

02.12.2020. Среда: Ујутро местимично слаб, локално и умерен мраз. Током дана у већини крајева претежно сунчано. Самоће се у Тимочкој Крајинизадржати  облачно и тмурно, повремено са росуљом док се у западним и југозападним крајевима после подне очекује попстепено повећавање облачности. Ветар слаб и умерен, југоисточни, у кошавском подручју и јак, а на југу Баната и у Поморављу са олујним ударима. Најнижа температура од -6 до -2 степена, највиша од 2 до 6 степени. Упозорење: Tmin<-5 степени, вероватноћа 80%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

03.12.2020. Четвртак: Ујутро местимично слаб мраз. Током дана претежно облачно и мало топлије, на северозападу, западу и југозападу понегде са кишом. У Тимочкој Крајини облачно и тмурно, повремено са росуљом. Ветар умерен, југоисточни, у кошавском подручју умерен и јак, на југу Баната и у Поморављу са олујним ударима. Најнижа температура од -2 до 2 степена, највиша од 5 до 9 степени, у Тимочкој Крајини до 2 степена.  Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 95%.

04.12.2020. Петак: Променњиво облачно и суво у већини крајева  топлије, У Тимочкој Крајини облачно и тмурно, повремено са росуљом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, на југу Баната и у Поморављу са олујним ударима. Најнижа температура од 2 до 6 степена, највиша од 9 од 12 степени, у Тимочкој Крајини 0 степени до 4 степена. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 95%. 

05.12.2020. Субота: Променњиво облачно и суво у већини крајева топло за ово доба године, У Тимочкој Крајини облачно и тмурно, повремено са росуљом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, на југу Баната и у Поморављу са олујним ударима. Најнижа температура од 2 до 7 степени, највиша од 10 од 14 степени, у Тимочкој Крајини 0 степени до 4 степена. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 95%. 

Прогноза временa за наредних пет дана (од 06.12.2020. до 10.12.2020.)Од недеље до краја периода претежно облачно и мало свежије у појединим данима са кишом углавном слабог интензитета,Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, југоисточни.Температура око просечних вредности.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво